Tisztújító

2016-05-3

A felső vezetés ideje ismét lejárt, így sort kerítettünk az éves elnökségi választásra. Bár ebben a felállásban csak novembertől dolgoztak, vért és verítéket nem kímélve, azon, hogy nekünk meg legyen a heti szociális akciónk.

Jó KAD-hoz híven egy hangulatos helyen gyűltünk össze. A Borpatika névre hallgató intézmény már több rendezvényünknek is helyt adott. Az igényeknek megfelelő italokkal a kezünkben, kisebb átrendezések után, kényelmesen nézhettünk a cseppet sem száraz beszámolók elébe.

Bognár Elsőként volt elnökünk, Bognár Ádám ragadta a szót magához: ismertette az egybegyűltekkel, mi mindent sikerült véghez vinni az elnöksége alatt.  Elmondta milyen keretek között vette át az elnöki posztot, milyen rendezvényekre került sor (prágai hétvége, közös bowlingozás és természetesen a születésnapi programsorozat is szóba került.).  A szervezet anyagi vonatkozásai is fontos pontját képezték a beszédének. Ezután természetesen kiemelte azokat az embereket, akik nagyban hozzájárultak a programok megszervezéséhez úgy, mint Leszkó Dóra Abigél, Katona Flóra, Duba Gergő és még sokan mások. Megjegyezte a hiányosságokat is, mit lehetett volna jobban vagy másképp csinálni.

Ádámot az alelnökök követték, kik a saját feladatkörükben végzett munkájukat ismertették.

Izsák ÜrgeIzsák Gergely az oktatás és a külpolitika területén tevékenykedett; Dóra a marketing osztályt vezette és a programok szervezésénél vállalt oroszlánrészt; Izsóf Máté az IT-s feladatokat látta el; Fekete Emese pedig a pénzügyekért volt felelős. Duba az új tagok toborzásával és a csapatba való integrálásukkal foglalkozott, hosszú sörözések alkalmával lelkesen dolgozott azon, hogy mindenki jól érezze magát.

A beszámolók után titkos szavazás keretein belül kezdetét vette az új elnök megválasztása. Két jelöltből választhattuk ki új vezetőnket. Név szerint: Leszkó Dóra, Izsóf Máté.

14 igennel Dóra nyerte a szavazást, és neki is látott az új vezetőség felállításának.

A felelős posztokon:

Katona Flóra, marketing és pénzügyi biztos

Duba Gergő, programszervező alelnök

Izsák Gergely, ellenőrző biztos, oktatási és külügyi referens

Izsóf Máté, IT felelős és gombaszögi külügyi biztos

Trónok KAD-ja

A frissen alakult vezetés neki is látott volna a következő év megoldandó programjának. De sajnos a nagyrészünk már elfogyasztott egy-két pohár fröccsöt, így inkább elnapolták a komoly témákat, és feloszlatták a gyűlést. Az este további részét pedig… hát úgy is tudjátok mindannyian.

 

Keszegh Ágnes

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat