Szemeszternyitó az újak szemével

2016-10-29

palastie
Gólyaként szuper lehetőség volt, hogy megismerkedjek a Budapesten tanuló felvidéki egyetemistákkal. Nagyon jó hangulatban telt az este a koncerttel megfűszerezve. Maga a program egy félre eső helyszínen volt megrendezve, de ennek köszönhetően megismerhettem Budapest egy másik arcát és persze még egy nagy pozitívum, hogy olcsó volt a sör. 😀 Örülök, hogy új barátokat szereztem és a régi ismerőseimmel egy jót beszélgettem, amik segítségével is otthonosabbá vált a főváros.

Palásti Enikő

 

 

rs_imgp3938Elég izgatottan vártam az első Kados bulit, amiben végre én is részt vehettem, és várakozásaimat talán még felül is múlta, az a hangulat, ami az eseményen uralkodott. Mivel Selyés voltam, tudtam, hogy jópár embert ismerni fogok, legalább látásból, de rajtuk kívül még másoknak is sikerült bemutatkoznom, és elbeszélgetnem velük. Már akkor éreztem, hogy jó lesz ez. A koncert maga is remekül sikeredett, táncoltunk egy jót páran, és ki így, ki úgy, de azért mindenki tombolt a maga módján. Talán csak a helyszínnel volt probléma, mivel igen messze esett a belvárostól, és kicsit nehézkes volt odajutni. Tehát összességében örülök, hogy csatlakoztam ehhez a csuda társasághoz az este folyamán, és azóta még inkább bebizonyosodott, hogy az egyik legjobb döntésem volt.

Ölvecki Dóra

 

 

leboczdSzeptemberben elkezdődött egy új szemeszter, ami a KAD számára nem is jelenthetett mást, mint egy jó szemeszternyitó bulit! Egy új év kezdete új diákok érkezését is jelenti, én is friss budapesti tanulóként kerültem most ide. Előtte is már sokat hallottam a diákkörről, s mivel elmondottak alapján megtetszett a dolog, úgy gondoltam, vágjunk bele! A szemeszternyitót szeptember 21-én a KVLT-ben tartották, ahova kicsit nehézkes volt az odatalálás, de végül- jellemzően némi késéssel- megérkeztünk, szerencsére még épp időben,  a program kezdete előtt. Vendégként a Gamma Baby zenekart hívták meg a szervezők. Személy szerint nem ismertem őket, de a koncerten igazán jól szórakoztam, tetszett a stílusuk, megteremtették az este további részére is fennmaradó remek hangulatot. Mint kiderült, több ismerősöm is Budapesten tanul, jó volt találkozni rég nem látott barátokkal, valamint megismerni új embereket. Bízom benne, hogy a szemeszternyitó buli jó hangulata megmarad az egész évben, s majd lendületesen megkezdhetjük a közös munkát.

Lebocz Dóra

 

13131681_1132514876779954_8874432336386000032_oAlig telt el pár nap miután Pestre költöztem, máris egy szemeszternyitóval indíthatom a sulis éveimet. Ha már KAD buli miért is ne, így hát felkerekedtem a lakótársaimmal pár átszállással meg is érkeztünk a helyszínre a KVLT klubba. Egy raktárépület alagsora átalakítva egy underground zenei bázissá. Páran fintorogtak a helyszín hallattán, de engem megvettek kilóra. Leérve a klubba drága Leszkó Dóra fogadott bennünket. Egy pecsét a csuklóra és rá tíz percre az autóabroncsókból összerakott ülésekben émelyítő whiskey mellett váltottam pár szót a rég nem látott Selye gimis haverjaimmal.  Bár kevesen jöttünk össze, viszont új emberekkel bővítettem a baráti körömet.  Az est fénypontjában a Gamma baby formáció csapott a húrok közé.  Kezdő pesti grunge zenekarként meglepően jó koncertet adtak, ezért külön köszönet Duba pajtásnak. A koncert végeztével én már  haza is ballagtam. Szerencsére így megúszhattam, hogy ne másnaposnap üljek be az első órákra 😀  Meg kell hagyni a KAD is képes nagyon jó programokkal előrukkolni pláne ha java részt felvidéki baráti körben zajlik. Még egyszer köszönöm a meghívást és remélem jövő héten megint találkozunk.

Boldis Róbert

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat