Leszkó Dóra – Elnök

2015-12-13

Sziasztok!

54278_516571758353405_465575248_o

Leszkó Dóra vagyok, Szlovákiában, Komáromban (Komárno) születtem 1995. február 8-án. Apai ágon szlovák, anyai ágon magyar felmenőktől származom.
Tanulmányaimat a Munka Utcai Alapiskolában kezdtem meg, ahol 4 évig boldogítottam a tanári kart. A Selye János Gimnáziumban 2013-ban érettségiztem. A gimnáziumba nyolc évig koptattam a padokat. Jelenleg a Pető András Főiskolában tanulok, konduktor szakon, óvodaspecializáción (1). 2013 óta lakom Budapesten (albérletben és kollégiumban egyaránt- Márton Áron Szakkollégium). Németből és szlovákból van nyelvvizsgám. Jelenleg oroszul tanulok és a főiskolán orosz csoportban végzem a gyakorlatomat.
A KAD-nál jelenleg én töltöm be az elnöki posztot (ennyiben ki is merül a hatásköröm).

Szabadidőmbe (hanem a KAD-osokkal lógok vagy KAD-os dolgokat oldok épp) énekre járok (Éliás Gyula Jr.-hoz), olvasok, vizuális tevékenységekkel töltöm az időt… meg még annyi mást teszek-, veszek.
Egyébként szeretem a laza eleganciát, a minőségi zenéket bármilyen műfajban, az elgondolkodtató filmeket, Márai Sándort, a forró nyári estéket, a jeges teleket és a tartalmas, világmegváltó beszélgetéseket.
Legjobban az olyan dolgokban tudok nektek segítséget nyújtani, ami a szakmámhoz, hobbijaimhoz tartozik. Természetesen bármilyen más kérdéseitekkel bátran fordulhattok hozzám személyesen, vagy az alább megadott e-mail címen. Ha esetleg nem lennék kompetens a kérdéskörben, akkor tovább irányítalak a megfelelő személyhez.
S ha bárkinek, bármilyen világmegváltó ötlete van a KAD-ot illetően (eseményszervezés, zenekarajánlás, stb.) azonnal szóljon!

(1) Hungarikum. A konduktor mozgássérültekkel, enyhén értelmi fogyatékosokkal végez komplex mozgásterápiás eljárást, melynek során a sérülés természetét figyelembe véve speciális mozgásmintákat tanít meg az érintetteknek.

E-MAIL: leszko.dora@gmail.com

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat