Izsóf Máté – IT felelős

2015-12-13

Sziasztok!
ZsófiIzsóf Máté vagyok, Komáromban(Komárno) születtem 1992.05.06.-án. Lakszakállason lakom, ide jártam álltalános iskolába is. Ez után Komáromba jártam a Selye János Gimnáziumba, amelyet sikeres érettségivel abszolváltam 2011-ben. Utána rögtön Budapestre jöttem tanulni a BME-re ahol először Fizika szakon tanultam, majd egy év után Informatika szakra váltottam, amellyel küzdelmemet mind a mai napig folytatom.

A KAD-on bévül én töltöm be az IT-felelős tisztségét. Szabadidőmben olvasok(fantasy, sci-fy, tudomány, technika), filmezek, sorozatozok, sportolok és néha alszom is. Szeretem a zene minden formáját, amelyet hangszeren játszanak.  Ha van időm szét és össze szerelek pár elektronikai eszközt otthon attól függően, hogy mire akarom az aktuális részt, vagy egészt használni. Érdekel a világ és minden működése és keresem a kihívásokat.

Szeretek emberekkel beszélgetni érdekes témákról, technikai újításokról, tudományos dolgokról, aktuálpolitikáról. Szívesen segítek informatikai problémák megoldásában, vagy ha olyannal kerestek, ami az érdeklődési köreimbe beletartozik. De ha csak fogalmatok sincs, kit keressetek a problémátokkal írjatok bátran és igyekezni fogok előkeríteni az ügyben kompetens illetőket.

„Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford)

 

e-mail: izsofmate@gmail.com

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat