Fekete Emese – Pénzügyi alelnök

2015-12-13

 

Sziasztok!

Emese

Fekete Emesének születtem, de sokan szólítanak egyéb neveken (mint pl. Emesi). Komáromban éltem egészen addig, amíg 2014-ben le nem érettségiztem a Selye János Gimnázium termeiben. 2014 őszén megkezdtem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán a tanulmányaimat. Azóta élek Budapesten egy kellemes kilátású kollégiumi szobában, ami mára már az otthonommá vált.
Mint már látható a nevem mellett a KAD-ban a pénzügyi alelnöki posztot töltöm be. Bízom benne, hogy senkit nem rémít meg, hogy gyógypedagógus hallgató létemre én kezelem a pénzügyeket. Mi olyanok vagyunk a KAD-ban, mint egy nagy család és minden családban kell lennie egy  ügyes nőnek, aki intézi a pénzügyeket. Remélem sikerül eleget tennem ennek a szerepnek és helyesen fogok sáfárkodni a KAD javára.
Őszinte leszek. Nem szeretek magamról írni, mert ahogy én látom magamat az egy dolog. Mindenki mást lát bennem, az meg azt hiszem sok lenne ide. De! Leírok pár dolgot, amit szeretnék elérni, hátha ezek a dolgok segítik a körvonalak kirajzolását arról, hogy milyen lény is lehet az a bizonyos Fekete Emese:
– Szeretnék olyan őszinte ember lenni, aki bölcsen őszinte és az őszintesége valamit épít és sohasem rombol!
– Szeretnék olyan szakember lenni, aki arra fog törekedni, hogy élete végéig fejlődjön és amit a tudásból magáévá tett, azt 100%-an az emberek javára tudja fordítani!
– Ééés: szeretnék olyan lenni, mint Mátyás király (a mesékben), szóval igazságos!

Kérem szépen, ezek alapján sejtheti minden érdeklődő mifelé is törekszem az életben. Mindezeken felül szívesen válaszolok azoknak, akiknek kérdéseik, javaslataik vannak.
Ezen a címen tudtok elérni kérdéseitekkel: fekete.emese94@gmail.com

 

 

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat