Duba Gergő – Programszervező alelnök

2015-12-13

Sziasztok!


dubaDuba Gergő név alatt futok ebben az életnek nevezett játékban. Léváról származom, itt töltöttem gyermekkorom, alapiskolám, illetve a gimnázium első évét. Ezután vezetett az utam Komáromba, ahol a Selye János Gimnázium diákjaként érettségiztem le 2013-ban. Innen jutottam el Budapestre, ahol most a BME (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) Gépészmérnök karán, Energetika szakon végzem tanulmányaimat.

A KAD családjához a régi barátok kötelékében kerültem az egyetemi életem második félévében, azóta igyekszem minél aktívabban részt venni a diákkör életében. Most pedig az a megtisztelő feladat ért, hogy én lehetek az a régi barát, aki arra buzdít benneteket, hogy gyertek, és szórakozzatok velünk. Ha mégsem lennénk régi barátok, akkor én legyek az az új ismerős, akire bármelyik akciónkon számíthattok, minden erőmmel azon leszek, hogy otthon érezze magát mindenki közösségünkben.

Pár bemutatkozó szót még ejtenék magamról. Régebben versenyszerűen triatlonoztam, de sajnos az egyetem alatt a sport háttérbe szorult. Futni, úszni viszont most is nagyon szeretek, és nagy örömmel veszem, ha valaki csatlakozna olykor hozzám. Ezen kívül nagyon szeretem a filmeket, amikor csak tehetem, moziba járok, ami szintén társaságban a legjobb. Sok apróbb hobbimmal nem terhelném a bemutatkozás szövegét, minden másról majd szóban.

Tehát sok szeretettel várok minden régi és minden új barátot akcióinkra. Személyesen pedig facebookon vagy az alábbi elérhetőségeken találtok meg:

Telefonszám: +36 702 609 703
dubag93@gmail.com

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat