Bognár Ádám – Elnök

2015-12-13

Bognár Ádám (23)

BogeszJelenleg pszichológia szakos vagyok a PPKE BTK-n. Katolikus és magyar. Egyébként pedig a Komárom mellőli Őrsújfaluról származom és a Marianum Egyházi Gimnázium diákja voltam egykor.

Pár éve már itt vagyok Magyarországon. Megjártam Mosonmagyaróvárt, Piliscsabát s most itt vitézkedem Budapesten. A KAD elnökként elsődleges célkitűzésem, hogy felvirágoztassam diákkörömet (csapatépítés, minőségi programok). Másodsorban pedig régi álmom, hogy besegítsek a más magyarországi városokban tanuló felvidékieknek, hogy ők is összeszerveződjenek akár csak mi. Harmadrészt pedig fontos számomra, hogy miután itt tanultunk, majd haza térjünk Felvidékre.

Ha nem a sulival foglalkozom, akkor igyekszem a kedvesemmel és a barátaimmal lenni. Hobbim a hosszúkard vívás, a túrázás, a hadtörténet tanulmányozása és a jó kis kalandregények olvasása.

De amit a suliban megtanultam:

Az elsőnek kapott információnak aránytalanul nagyobb hatása van az ítéletekre. Mivel a később kapott jelzők jelentése elmozdul az előbbiek irányába, hogy összhangba kerüljenek vele”

/Asch után szabadon/

.vagyis ha valaki meg akar ismerni, szívesen beszélgetek vele, de személyesen.

Partnereink:

diák hálózat diák hálózat
diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat diák hálózat